log in

Članci poređani po datumu: petak, 04 novembar 2016

Dogovoren pravilnik o cijenama lijekova

Stručni savjet Agencije za lijekove BiH postigao je danas dogovor o Pravilniku o kontroli cijene lijekova na osnovu kojeg bi u BiH trebalo da dođe do sniženja cijena lijekova i uštede na godišnjem nivou od oko 50 miliona KM ili 10 odsto.

Mladost DK - Radnik u nedjelju /VIDEO/

Iza Radnika je jedna uspješna serija u kojoj su, po mnogima, odigrali iznad svojih mogućnosti, no igra koju prikazuju i  pozicija na tabeli samo ih obavezuju da u svaki naredni meč ulaze maksimalno angažovani, a zbog svega ovoga često su favoriti u susretima sa svojim protivnicima.

Fond PIO: Dostaviti potvrde o životu /VIDEO/

Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Republike Srpske pozvao je korisnike sa prebivalištem van Srpske da do kraja godine dostave potvrdu o životu za 2017. godinu, kako bi se isplata penzija i dalje mogla vršiti nesmetano.

DNS uz Mićića /FOTO/

Gradski odbor Srpske demokratske stranke u Bijeljini potpisao je danas koalicioni sporazum sa GO Demokratskog narodnog saveza o njihovom pridruživanju skupštinskoj većini u lokalnom parlamentu.

Danas vedro sa umjerenom oblačnošću

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti vedro sa malom do umjerenom oblačnošću, uz najvišu dnevnu temperaturu od šest do 11 stepeni Celzijusovih.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže