log in

Članci poređani po datumu: ponedeljak, 11 decembar 2017

Đokići u Stupnju unaprijeđuju stočarsku proizvodnju /VIDEO/

Na imanju Jovana Đokića u Stupnju sve pod konac. Uskladištena ljetina svjedoči da se u teškoj proizvodnoj godini trud isplatio, obezbijeđena je hrana za ishranu stoke, a novoizgrađeni pomoćni poljoprivredni objekti potvrđuju da je poljoprivreda na ovom gazdinstvu krenula uzlaznom putanjom i to odavno, s obzirom da je na plećima podizalo više generacija.

Ćosić: Pet godina krao stare automobile /VIDEO/

Prema izvještaju za prethodni mjesec, evidentirano je ukupno 87 krivičnih djela, od kojih  je 77 opšteg kriminaliteta. Interesantno da je u prethodnom periodu prijavljeno veći broj maloljetnih lica kao povratnika u izvršavanju krivičnih dijela.

Pozorištance "Maslačak" proslavilo treći rođendan /VIDEO/

Drugog dana vikenda, u Centru za kulturu „Semberija“, pozorištance „Maslačak“ razigrano i uz prisustvo  mnogobrojne publike proslavili su treći rođendan postojanja i ujedno su tom prilikom dali ocijenu dosadašnjeg rada kako dječijeg pozorišta tako i prodavnice kostima i maski.

Održan koncert "Srce igra" /VIDEO/

Preko 180 učesnika nastupilo je na drugom koncertu u organizaciji KUD „Pletenica“, uglavnom predškolskog i školskog uzrasta. Kao i prethodni koncert i ovaj događaj izazvao je veliko interesovanje sugrađana.

Prodavao vozila bez ovlašćenja za trgovinu

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina dostavili su nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv lica čiji su inicijali I.M. zbog sumnje da je prodajom polovnih motornih vozila bez ovlašćenja za trgovinu pribavilo sebi protivpravnu imovinsku korist od oko 30.000 KM.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže