log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 14 decembar 2017

U toku izrada akcionog plana u oblasti invalidnosti /VIDEO/

Cilj nam je da u naredne tri godine omogućimo osobama sa invaliditetom  bolji položaj u lokalnoj zajednici, kažu u Koaliciji Kolosi ističući da će na rješavanju problema ovih kategorija učestvovati i predstavnici Gradske uprave, Skupštine Grada Bijeljina i javnih institucija.

Dejtonski sporazum mora biti sprovođen /VIDEO/

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin potvrdili su tokom današnjeg susreta u Banjaluci važnost Dejtonskog mirovnog sporazuma, čiji je Srbija garant, ističući neophodnost njegovog sprovođenja.

Prva SDS: Nerealno projektovan budžet grada /VIDEO/

U Inicijativnom odboru Prve Srpske demokratske stranke Gradskog odbora Bijeljina istakli su danas na konferenciji za medije da se ova stranka zalaže da ublaži tenzije između  dvije suprotstavljene političke opcije na političkoj sceni Srpske,a danas su se bavili prijedlogom budžeta grada Bijeljina za narednu godinu.

SNSD: Amandmanima do boljih budžetskih rješenja /VIDEO/

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić najavio je danas da će odbornički klub ove stranke, putem nekoliko amandmana, na sutrašnjoj sjednici gradskog parlamenta u Prijedlog budžeta za 2018. godinu pokušati da ugradi sve ono za što se zalaže, a što se godinama zanemaruje u ovom dokumentu.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže