log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 21 decembar 2017

Sjednica Skupštine grada 28. decembra /VIDEO/

Na Međustranačkom sastanku koji je održan danas , predstavnici političkih stranaka koje čine skupštinsko tijelo Grada Bijeljina dogovorili su se da 14. Skupštinska sjednica  biće održana 28.decembra, kao nastavak prethodne sjednice.

„Ako misliš piti, vozač nemoj biti“ /VIDEO/

U 11 gradova i opština Republike Srpske Auto-moto savez RS , ministarstvo unutrašnjih poslova , ministarstvo saobraćaja i Agencija za bezbjednost saobraćaja sprovode preventivnu akciju pod nazivom „Proslavi odgovorno- Ako misliš piti , vozač nemoj biti“ namijenjenu svim vozačima  , a u susret predstojećim praznicima.

Unapređenje podrške i zaštite žrtava nasilja /VIDEO/

O mogućnostima primjene Konvencije savjeta Evrope o suzbijanju nasilja u porodici i nasilja nad ženama  govorilo se danas na okruglom stolu koji je organizovan u okviru projekta unapređenja međunarodnih standarda za zaštitu preživjelih žrtava nasilja na lokalnom nivou čija je realizacija počela krajem prošle godine a koji će  biti završen 2018. Godine.

Specijalne veze jačaju odnose Srbije i Srpske /VIDEO/

CIlj naučnog skupa 25 godina RS- specijalne paralelne veze, koji je održan u Banjaluci je  obnoviti sjećanja na nastanak I razvoj Republike Srpske I podsjetiti da je Srpska 1997 godine prvi put potpisala sporazum o specijalnim paralelnim  vezama sa Srbijom.

Danas počinje zima

Za stanovnike sjeverne Zemljine polulopte danas počinje zima, a u istom trenutku, za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje ljeto.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže