log in

Članci poređani po datumu: subota, 09 decembar 2017

Završene javne rasprave o dva regulaciona plana /VIDEO/

Nosilac pripreme dokumenta prostornog uređenja, Gradska uprava Grada Bijeljina,odnosno,  Odjeljenje za prostorno uređenje, u proteklom periodu radili su  na pripremi  dokumentacije , kako bi se regulacioni planovi, koji  su inače planirani za ovu godinu, postavili na Javni uvid  Prostornog plana grada Bijeljine.

"Sava" proslavila 70 godina uspješnog rada /VIDEO/

Kada preduzeće privatizuju uspješni ljudi, oni koji su se već dokazali u svom biznisu kako u zemlji tako i u inostranstvu, onda je to i garancija za uspješno poslovanje, istakli su na obilježavanju 70 godina postojanja "Save" ministri u Vladi Srpske, ističući činjenicu da Vlada podstiče razvoj industrijskog sektora naročito sektor prehrambeno-prerađivačke industrije na ovim prostorima.

Sutra hladno, bez padavina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti oblačno i hladno sa povremenim sunčanim intervalima uz najvišu dnevnu temperaturu do osam stepeni Celzijusovih.

Danas na programu: Film "Crveni udar"

Kada su 1941. godine Nijemci zauzeli Trepču, najveći rudnik olova u Evropi, tako značajan za njihovo naoružanje, rudari ovog rudnika, raznih nacionalnosti, poznati po svojim predratnim štrajkovima, započinju sa diverzijama.

Danas oblačno i hladno sa snijegom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno i hladno sa snijegom, uz najvišu dnevnu temperaturu do dva stepena Celzijusova.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže