log in

Članci poređani po datumu: petak, 10 februar 2017

U januaru 36 požara /VIDEO/

Vatrogasna jedinica Bijeljina u prošloj godini imala je nešto manji broj intervencija , a šteta  koja  je nastala usljed požara procjenjuje  se na oko pola miliona maraka.

Bogat repertoar u Centru za kulturu /VIDEO/

Da se u Bijeljini njeguje kultura odlaska u bioskop,pokazuje je i kontinuiran reportoar u kojem su u poslednje vrijeme zastupljeni mahom filmovi domaće kinematografije. Međutim, naše sugrađane u narednom periodu očekuje i repertoar pozorišnih predstava ali i koncert Grupe „Legendi“.

Sedma Smotra arheološkog filma u Muzeju /VIDEO/

Iz Muzeja se ističe da svi filmovi na dokumentarni način oživljavaju važne elemente dvije civilizacije nastale na Apeninskom poluostrvu - rimski urbani sistem, sa akcentom na univerzalna mjesta spomeničkog nasljeđa poput arena, pozorišta, slavoluka, hipodroma, palata, mostova, upotpunjenih cjelovitijim shvatanjem rimskog grada i novim pogledom na podzemnu Veronu i današnju Sremsku Mitrovicu.

Danas oblačno i suvo

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno i pretežno suvo vrijeme, uz temperaturu vazduha od dva do sedam, na jugu do 13 stepeni Celzijusovih.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže