log in

Članci poređani po datumu: četvrtak, 11 oktobar 2018

Na ratarima odluka o uskladištenoj pšenici u Žitoprometu /VIDEO/

Nakon ovogodišnje žetve pšenice semberski ratari su u silose Žitoprometa uskladištili oko 6.000 tona pšenice čiju je isplatu poljoprivrednicima na sebe preuzela država, nakon što su riješeni i problemi radnika ovog preduzeća koji su bili u štrajku više od mjesec dana i koji su se u ponedjeljak vratili na radna mjesta.

Novo poskupljenje cigareta u BiH

Upravni odbor Uprave za indirektno/neizravnio oporezivanje (UO UINO) BiH usvojio je na današnjoj sjednici Odluku o utvrđivanju specifične i minimalne trošarine na cigarete i duhan za pušenje za 2019. godinu.

Lišeno slobode jedno lice iz Ugljevika

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina su juče u saradnji sa policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, slobode lišili lice inicijala Ž.A. (1966) iz Ugljevika, te prilikom pretresa stambenih i poslovnih prostorija koje koristi navedeno lice, pronašli i oduzeli vatreno oružje.

Pavlović: Apsurdno da mi pripisuju glasove, odustao sam od kandidature

Nezavisni kandidat za predsjednika Republike Srpske na posljednjim izborima Vojin Pavlović rekao je danas da odbacuje svaku povezanost njegovog imena sa izbornim procesom i navodnim prevarama i krađom glasova, podsjećajući da je 10 dana pred izbore, 28. septembra, javno odustao od kandidature i pozvao birače da glasaju za kandidata SNSD-a Željku Cvijanović.

Povukao se, a dobio glasove

Slobodan Pavlović, biznismen iz Bijeljine, iako se povukao iz izborne trke za predsjednika Republike Srpske osvojio je, prema posljednjim rezultatima, 853 glasova.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže