log in

Članci poređani po datumu: utorak, 02 oktobar 2018

U pretresima na pet lokacija oduzeta veća količina duvana i novca

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ pronašli su u pretresima na pet lokacija mašinu za razenje duvana, oko 70 kilograma rezanog duvana, oko 1.000 kilograma fabrički obrađenog duvana /stripsa/, oko 2.000 kutija cigareta bez akciznih markica, te veću suma novca za koju postoje osnovi sumnje da je pribavljena izvršenjem krivičnog djela.

Nijemci donirali računarsku opremu Kancelariji za nacionalne manjine /VIDEO/

Kancelarija za nacionalne manjine u BiH koja je zvanično počela u novembru 2017.godine , prema mišljenju lokalne zajednice  je prva ovog  tipa kancelarije  na čitavom Balkanu, s obzirom da je servis građanima iz reda nacionalnih manjina i njihovim organizacijama I da  im pomaže prilikom rješavanja problema i ostvarivanja interesa u ovom dijelu Semberije.

Pušten u upotrebu trinaesti kružni tok /VIDEO/

Nakon 40 dana izgradnje kružne raskrsnice  između ulica Miloša Obilića, Sremske, Raje Banjičića i Živojina Mišića, danas je svečano pušten u saobraćaj kružni tok kod stare željezničke, tim povodom je gradonačelnik Mićo Mićić rekao da  je ovaj projekat rađen u cilju povećanja bezbjednosti u saobraćaju ali da će svakako svojim izgledom  uljepšati  ovaj dio grada.

Milić: Za 7.260 penzionera u petak isplata razlike naknade

Direktor Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Republike Srpske Mladen Milić najavio je danas da će u petak, 5. oktobra, biti isplaćena razlika jednokratne novčane naknade za još 7.260 korisnika srazmjerne penzije koji su evidentirani u produženom roku do 30. septembra.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže