log in

Članci poređani po datumu: utorak, 23 oktobar 2018

Privreda Srpske u usponu /VIDEO/

Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić rekao je da je u svakoj od oblasti za koje je nadležan njegov resor zabilježen rast u prethodne četiri godine, a da je najveći iskorak napravljen u energetici gdje je Srpska privukla pažnju inostranih partnera i interes velikih država da sarađuju sa njom, kao što su Kina, Rusija i evropske zemlje.

Bolji uslovi života za 140 romskih porodica

Za 140 romskih porodica na području Tuzle, Zenice, Bijeljine, Gračanice, Zavidovića, Kaknja, Banovića, Modriče i Brčkog obezbijeđeni su stanovi u okviru druge faze projekta "Roma ekšn" /Roma Action/, u vrijednosti većoj od 2,8 miliona evra.

U četvrtak o razvoju eko-turizma

Bijeljinsko Ekološko udruženje "Eko-put" predstaviće u četvrtak, 25. oktobra, potencijale za razvoj eko-turizma u slivu donjeg toka i ušća rijeke Drine u Savu, najavljeno je iz ovog udruženja.

Udvostručen broj maloljetnih prestupnika

Broj maloljetnika u sukobu sa zakonom u prošloj godini, prema podacima Centra za socijalni rad Bijeljina, iznosio je 75 i dvostruko je veći u odnosu na 2016. godinu, kada su registrovana 34 maloljetna prestupnika, navodi se u informaciji koja će biti razmatrana na sjednici Skupštine grada 29. oktobra.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže