log in

Članci poređani po datumu: sreda, 03 oktobar 2018

U Bijeljini hljeb poskupio za oko 20 odsto /VIDEO/

Građani  od prije par dana suočili  su se sa novim udarom na njihov kućni buždet, nove cijene hljeba i svih pekarskih proizvoda osvanale  su  na prodajnim mjestima, i dok su  kupci zbunjeni i mehanički kupuju kao što su i do sad navikli, iz udruženja potrošača negoduju nove namete, smatrajući da je takav potez proizvođača nedopustiv.

Šest miliona dolara za podršku BiH do 2021. godine /VIDEO/

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović i zamjenik regionalnog predstavnika Organizacije za hranu i poljoprivredu /FAO/ UN Juriko Šoji potpisali su danas u Sarajevu okvirni program podrške na osnovu kojeg će FAO od 2018. do 2021. godine pomoći sa šest miliona dolara.

Sigurna pobjeda kandidata koalicije 7. oktobra /VIDEO/

Kandidati koalicije SNSD-DNS-SP iz Izborne jedinice šest uvjereni su u sigurnu pobjedu kandidata Željke Cijanović za predsjednika Republike Srpske i Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH, kao i u pobjedu kandidata za ostale funkcije.

Stručna Vlada je garant uspjeha /VIDEO/

“Samo Stručna vlada može dati prava rješenja i može učiniti da nam u državi u kojoj živimo bude bolje”, rekao je prof.dr Zlatko Maksimović, lider Pokreta uspješna Srpska na tribini u Pučilama, dodajući da ova stranka stalno vrši istraživanja i da su ona prema informacijama koje raspolažu i više nego pozitivna za njih i da će Pokret uspješna Srpska ostvariti dobre rezultate i biti iznenađenje ovih izbora.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže