log in

Članci poređani po datumu: utorak, 27 novembar 2018

Da li je opasna trombofilija u trudnoći? /VIDEO/

Ukoliko pokušavate da se ostvarite u ulozi roditelja,  a nikako vam ne polazi za rukom ili iza sebe imate jednu ili više prekinutih trudnoća , možda je vrijeme da uradite neophodne laboratorijske analize I da provjerite da li imate sklonost ka trombofiliji.

Bespovratna sredstva za inovativne ideje /VIDEO/

Predstavnici Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća iz Bijeljine prezentovali su danas u ovom gradu treći javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poslovnim subjektima koji imaju inovativne ideje.

Ostavke čelnika opština na sjeveru Kosova /VIDEO/

Na  današnjem protesty koji se održao ispred kancelarije Evropske unije i Euleksa u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, građani su nosili transparente: "Hoćemo mir, a ne ratove","Ne izgladnjujete našu decu", "EU otvori oči", "Stop nasilju Prištine", "Imamo pravo na hleb".

U oktobru otkrivena 232 ilegalna migranta /VIDEO/

Na području Policijske uprave Bijeljina u oktobru su pronađena 232 ilegalna migranta, što je za 12 manje nego mjesec ranije, međutim, taj trend smanjenja nije dovoljan i ovaj problem je i dalje opasnost koja prijeti Republici Srpskoj i BiH, izjavio je danas načelnik ove uprave Žarko Ćosić.

Pretplatite se na RSS feed

Društvene mreže